Увага! Наступного тижня буде призупинений освітній процес у закладах середньої та позашкільної освіти міста

7 лютого в залі засідань Переяславської міської ради міський голова Тарас Костін провів друге позачергове засідання виконавчого комітету. В порядку денному було одне питання «Про тимчасове призупинення освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти та  позашкільної освіти міста Переяслава». Розглянувши звернення начальника відділу освіти Переяславської міської ради Ярмоленка П.М. від 06.02.2020 №83/01-28, проаналізувавши відвідування дітьми закладів загальної середньої та позашкільної освіти міста, відповідно до статті 32 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», статті 30 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя  населення», керуючись статтями 32,40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», члени виконавчого комітету Переяславської міської ради вирішили:

  1. Тимчасово, з 10 лютого до 14 лютого 2020 року включно, призупинити освітній процес в закладах загальної середньої та позашкільної освіти міста  Переяслава, Дитячій художній школі і Дитячій музичній школі імені Павла Сениці.
  2. Начальнику відділу освіти міської ради Ярмоленку П.М., начальнику відділу культури і туризму Курченко А.М.видати відповідні накази та розробити заходи щодо виконання навчальних планів та програм після відновлення навчання.
  3. На період тимчасового призупинення навчального процесу відмінити проведення навчальних, спортивних, культурних та інших масових заходів за участю учнів.

Додати коментар