У рамках програми «Громадський бюджет», розпочався прийом проектів на 2021 рік

Із 1 вересня в Переяславі стартує прийом проектів від активних громадян на конкурс «Громадський бюджет». Це чудова можливість для переяславців взяти безпосередню участь в управлінні містом, скерувати бюджетні кошти на потрібні та важливі справи.

Прийом проектів триватиме до 30 вересня. Після цього вони будуть проаналізовані й опрацьовані профільними спеціалістами.

Загальний обсяг бюджету конкурсу на 2021 рік складає 1 млн грн. Реалізовувати проекти будуть наступного року. Усіх, хто не байдужий до проблем міста та має своє бачення щодо їх вирішення, запрошуємо взяти участь у конкурсі «Громадський бюджет-2021»! 

Прийом проектів здійснюватиметься: електронною поштою у вигляді відсканованого оригіналу документів з поміткою “Громадський бюджет м. Переяслава” на електронну адресу infphm@ukr.net або в паперовому вигляді за адресою м. Переяслав, вул. Б. Хмельницького, 27/25 (Переяславська міська рада, відділ інформації та комп’ютерного забезпечення).

Важливо! Всі проекти фінансуються з бюджету розвитку, тому вони повинні стосуватися лише капітального (не поточного) будівництва, реконструкції або ремонту об’єктів, тобто там, де потрібна проектно-кошторисна документація. Тому рекомендуємо попередньо проконсультуватися з відповідними структурними підрозділами міської ради.

Бланк-заявка-Автора-проектної-пропозиції-форма-проекту

 

 

Додати коментар