У Кубку Куклера найкращими стали міські футбольні команди

24 серпня на міському стадіоні ім. В. Лобановського відбувся традиційний, 18-й за ліком, турнір з мініфутболу Кубок Куклера. У ньому взяли участь сім команд із Переяславщини. У трійці призерів опинилися лише міські колективи. Про це Переяслав.City повідомив голова районної федерації футболу Владислав Столяренко.

Команди грали на половині футбольного поля, у складах – по 8 гравців, матчі тривали по 30 хвилин. Змагалися у двох групах за коловою системою. У першій найкращими стали міські «Солонці», які випередили «Матадор» (місто), Вовчків та «Амер» (Пологи-Чобітьки). У другій групі «Переяслав» випередив своїх конкурентів – «Дніпро» (Дівички) та Циблі.

Тож у фіналі зустрілися «Солонці» та «Переяслав». В основний час вони не виявили переможця (2:2), а в серії пенальті вправнішими були солончани – 5:4. Третє місце здобув «Матадор», який із рахунком 2:1 переміг «Дніпро». Перед турніром кожна команда зробила внесок 500 гривень, всю суму розділили між собою призери. Також вони отримали медалі та грамоти, а переможець – ще й два кубки (один із них перехідний).

 Георгій Куклер – відомий у Переяславі спортсмен (дворазовий чемпіон України з легкої атлетики) та музикант. Турнір пам’яті з 2002 року організовує його родина. Цьогоріч у цьому допомогли районна федерація футболу та міський відділ фізкультури, молоді та спорту.

Додати коментар