Оголошено конкурс “Людина року”

ПЕРЕЯСЛАВСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА

 Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

    від «___» _________________ 2020 року                 № __________________

Про внесення змін до розпорядження

від 18.02.2020 №46/07-10/12-20

«Про підготовку та проведення у 2020 році

загальноміського конкурсу «Людина року»

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), розпорядження міського голови від 18.03.2020 №53/07-09/11-20 «Про переведення функціонування Переяславської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту області в режим надзвичайної ситуації», відповідно до розпорядження міського голови від 12.08.2020 №181/-7-10/12-20 «Про підготовку та відзначення у 2020 році Дня міста  Переяслава та 77-ї річниці визволення від фашистських загарбників», керуючись п.20, ч.4, ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Внесення зміни до розпорядження від 18.02.2020 №46/07-10/12-20 «Про підготовку та проведення у 2020 році загальноміського конкурсу «Людина року», а саме:

1.1. П.1 розпорядження викласти в такій редакції: «1. Провести у 2020 році за підсумками 2018-2019 років загальноміський конкурс «Людина року» і урочисту церемонію нагородження переможців на центральній площі міста Переяслава у вересні 2020 року».

1.2. п.1.5. Розділу І «Загальні положення» додатку 1 «Положення про загальноміський конкурс «Людина року» викласти в такій редакції: «1.5. Конкурс проводиться один раз на два роки, зокрема за 2018-2019 роки з 10 лютого по 17 серпня 2020 року».

1.3. п.3.3. Розділу ІІІ «Порядок представлення кандидатур і визначення переможців додатку 1 «Положення про загальноміський конкурс «Людина року» викласти в такій редакції:«3.3. Для участі в конкурсі подаються наступні документи (копії документів завіряються належним чином):

  • клопотання про присвоєння звання «Людина року» (згідно наданого зразка);
  • характеристика заслуг особи, що стали підставою для порушення клопотання (головним критерієм при цьому мають бути наявність високих здобутків у професійній діяльності, активна участь у суспільному житті колективу, громади);
  • копії документів, що підтверджують особу кандидата, та копії документів про його досягнення (дипломи, статті, відзнаки, інформації про фестивалі, форуми, конференції, конкурси тощо, в яких брав участь);
  • онлайн-анкета учасника (згідно наданого зразка).

Документи приймаються до 4 вересня 2020 року у загальному відділі виконавчого комітету Переяславської міської ради в паперовому та електронному вигляді на електронну адресу zagal.rada@ukr.net

1.4. п.3.5. Розділу ІІІ «Порядок представлення кандидатур і визначення переможців додатку 1 «Положення про загальноміський конкурс «Людина року» викласти в такій редакції:« 3.5. Визначення переможців здійснюється на засіданні Оргкомітету. Рішення Оргкомітету приймається більшістю голосів його членів шляхом відкритого голосування. У разі рівного розподілу голосів членів Оргкомітету вирішальним є голос голови Оргкомітету. Підбиття підсумків Конкурсу проводиться Оргкомітетом 20 серпня поточного року».

1.5. п.4.1. Розділу ІV «Порядок нагородження» додатку 1 «Положення про загальноміський конкурс «Людина року» викласти в такій редакції:«4.1. Нагородження переможців Конкурсу проводиться один раз на два роки на центральній площі міста в обстановці урочистості і широкої гласності на церемонії вшанування володарів титулу «Людина року» під час проведення заходів з нагоди Дня міста Переяслава».

  1. Управлінням, відділам, службам виконавчого комітету, міської ради довести дане розпорядження до керівників підприємств, установ, організацій міста, координацію діяльності яких здійснюють відповідно повноважень.
  2. Відділу інформації та комп’ютерного забезпечення виконавчого комітету міської ради розміститив засобах масової інформації та на офіційному сайті міської ради  відповідні оголошення та матеріали про порядок висунення  кандидатур і проведення конкурсу.
  3. Загальному відділу виконавчого комітету довести дане розпорядження до виконавців.
  4. Відповідальність за виконання даного розпорядження покласти на заступників міського голови, секретаря міської ради, керуючу справами виконавчого комітету відповідно до розподілу функціональних обов’язків.
  5. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 Міський голова                                                                           Т. КОСТІН

 

 

 

 

 

ГУБЕНКО В.                                                                                                   ГРЕБЕНЩИКОВА О.

                                                                                                                         МЕДВЕДЕНКО Н.

Додати коментар