Увага! Продовжується призначення державної допомоги на дітей одиноким матерям та державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям

Одиноким матерям, які за нових умов надання допомоги, встановлених постановою Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 року № 632 “ Деякі питання виплати державної соціальної домоги “ з 1 липня 2020 року не змогли скористатися допомогою на дітей пропонуємо звернутися до міського управління соціального захисту населення за призначенням державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям.

Водночас повідомляємо, що з метою оптимізації процесу призначення державних допомог 17.08.2020 реалізовано порядок взаємодії інформаційних систем між Мінсоцполітики, Державною податковою службою, Пенсійним фондом. На даний момент спеціалістами управління соціального захисту населення Переяславської міської ради проводиться призначення державної допомоги на дітей одиноким матерям та державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, за нових умов надання допомог з 01.07.2020 року.

У зв’язку з тим, що ІВЦ Мінсоцполітики не було своєчасно надано програмне забезпечення, соціальні виплати малозабезпеченим сім’ям та одиноким матерям призначені за липень, серпень і вересень будуть виплачені у жовтні 2020 року.

За інформацією звертатись в УСЗН Переяславської міської ради за тел. 5-18-70 та 5-45-28. Начальник управління соціального захисту населення Переяславської міської ради Микола Гуща

 

Додати коментар