УВАГА! Служба зайнятості Київщини працює в звичному режимі!

Фахівці Київської обласної служби зайнятості запрошують вас відвідати базові центри та філії, адже ми повернулися до звичного режиму роботу та відновили особистий прийом громадян.

Тепер ви можете скористатися послугами з працевлаштування, профнавчання, профорієнтації та ін. не лише в онлайн режимі, а й безпосередньо у базових центрах та філіях Київщини. Наші фахівці залюбки допоможуть знайти «саме ту» роботу та навчать корисним навичкам.

Усі  24 філії та 4 базові центри зайнятості розміщені в одній зоні епідемічної небезпеки (зеленій, жовтій або червоній). Київщина перебуває у зеленій зоні, однак радимо дотримуватися карантинного режиму. 

‼Щоб потрапити на прийом до наших фахівців, просимо шукачів роботи та роботодавців мати при собі захисну маску (бажано перчатки) та не забувати користуватися антисептичними засобами гігієни.

Також запрошуємо громадян, які отримали статус безробітного під час карантину. Кар’єрні радники Київської обласної служби зайнятості вже чекають вас на особистий прийом із оригіналами документів.  Зокрема із собою потрібно принести трудову книжку, паспорт, довідку про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків та документ про освіту.

Додати коментар