Відбулася щотижнева апаратна нарада

17 серпня в залі засідань Переяславської міської ради відбулася щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, яку провів міський голова Тарас Костін. На початку наради він привітав іменинників, які святкували свої дні народження на минулому тижні.

Також міський голова ознайомив учасників наради з основними важливими подіями з життя міста, які відбулися на минулому тижні та заслухав звіти керівників підприємств та структурних підрозділів ради та виконкому.

Міський голова дав доручення:

  • Заступнику міського голови Наталії Устич підготувати робочу нараду з питань фінансування проекту реконструкції центральної районної лікарні за участі заступників міського голови.

10 серпня у залі засідань Переяславської міської ради відбулося засідання профільної депутатської комісії з питань земельних відносин, комунальної власності, будівництва та архітектури, яке провів голова комісії, депутат міської ради В’ячеслав Нестеренко. Після обговорення члени комісії рекомендували до розгляду чергової 89 сесії міської ради більшість земельних питань порядку денного.

11 серпня у залі засідань міської ради відбулося засідання профільної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської етики, контролю за виконанням рішень Ради, співпраці з органами самоорганізації населення, законності та правопорядку, запобігання і протидії корупції, охорони прав і законних інтересів громадян, яке провів депутат міської ради Олександр Калашник. Після обговорення члени комісії рекомендували прийняті рішення розглянути на черговому засіданні 89 сесії міської ради.

 Переяславська команда «Сімекс» нещодавно взяла участь у чемпіонаті України з тріатлону у місті Харкові. В естафетній «напівзалізній» дистанції вона посіла п’яте місце з-поміж 41 команди. Про це повідомив Руслан Саулко, спортсмен «Сімекса».

12 серпня у залі засідань Переяславської міської ради відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань освіти, культури, роботи з молоддю, фізкультури та спорту, соціального захисту населення та охорони здоров’я, яке провів депутат міської ради Василь Щукін. Присутні члени комісії розглянули питання, що відноситься до її компетенції та рекомендували їх до розгляду на засіданні чергової 89 сесії міської ради.

12 серпня, у Київській облдержадміністрації відбулась онлайн нарада з розгляду проблемних питань трансформації центрів надання адміністративних послуг, утворених районними державними адміністраціями та створення ЦНАПів органів місцевого самоврядування. Провів захід перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Скляров. У ході наради учасники обговорили положення законопроекту 2679, основні заходи плану облдержадміністрації, результати аналізу ситуації щодо матеріального забезпечення ЦНАПів та окреслили подальші кроки для створення належних ЦНАПів в органах місцевого самоврядування та трансформації ЦНАПів РДА. За результатами обговорення учасники погодились, що виконання плану заходів, розроблених Київською обласною державною адміністрацією дозволить зберегти майновий та кадровий потенціал ЦНАПів, утворених райдержадміністраціями, а також зробити процес трансформації максимально правильним і «безболісним» як для жителів громад, так і для співробітників центрів.

 Із робочим візитом у місто завітали ініціатори Еко – форуму – Президент Громадської спілки «Професійна асоціація екологів України» Людмила Циганок та команда Ecobusiness Group. 25 вересня у Переяславі відбудеться масштабна подія – ECOFORUM-2020 «The European Green Deal: виклики для України. Кругова економіка.

3 серпня відбулося позачергове 26 засідання виконавчого комітету Переяславської міської ради, яке провів міський голова Тарас Костін. Присутні розглянули запропоновані питання порядку денного засідання, а саме:про погодження місця розміщення пересувних тимчасових споруд для здійснення сезонної торгівлі баштанними культурами на території «Київського майданчику» та встановлення режиму роботи суб’єктам господарювання, про затвердження протоколу позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету міської ради від 12.08.2020 року №24 та прийняли по них позитивні рішення.

13 серпня у залі засідань Переяславської міської ради відбулося засідання профільної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, інвестицій, цін, тарифів, житлово-комунальних відносин, транспорту, екології, благоустрою, підтримки підприємництва та охорони культурної спадщини, яке провела депутат Марина Навальна.

Після обговорення члени комісії рекомендували до розгляду депутатів Переяславської міської ради відповідні профільні питання порядку денного чергової 89-ї сесії.

Президент України Володимир Зеленський відвідав Бориспільську багатопрофільну лікарню інтенсивного лікування в Київській області та ознайомився з результатами ремонтних робіт, які тривали з минулого року за дорученням Глави держави. Разом з ним у медзакладі побували Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов та голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

13 серпня під керівництвом заступника міського голови Валентини Губенко відбулася виїзна робоча нарада з питання організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти міста, у зв’язку з відновленням роботи вищезазначених закладів уже з наступного понеділка, 17 серпня (згідно рішення 26 засідання виконкому від 13.089.2020 р.). Учасники наради відвідали ДНЗ №6 «Малятко», ДНЗ №7 «Берізка»,  ДНЗ №8 «Золотий ключик», ДНЗ №10 «Любавонька» та від відзначили ґрунтовну і відповідальну підготовку колективів закладів до прийому дітей.

14 серпня у залі засідань міської ради Переяслава відбулися земельні торги, у формі аукціону, з продажу права оренди земельної ділянки для будівництва багатоквартирного житлового будинку по вул. Можайська 11/2. В аукціоні вляли участь троє учасників. Стартова ціна – 46 582, 65 грн. Крок – 232,91 грн. Строк оренди – 5 років. За результатами аукціону ціна зросла до 289 973,60 грн. Переможцем став житловобудівельний кооператив “Кантрі Таун Хаус”, запропонувавши найвищу ціну.

12 серпня центр соцзахисту отримав чергову гуманітарну допомогу від “ТД Алком”: корсети для корекції постави та бандажі різних видів. Ці засоби реабілітації безкоштовно надаватимуться людям, які потребують їх за станом здоров’я, через відділення адресної допомоги центру (вул. Сковороди,11). 23 липня представники «ТД Алком» передали центру соцзахисту 53 пари дитячого ортопедичного взуття.

14 серпня у приміщенні Переяславської міської ради відбулося друге засідання постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, комунальної власності, будівництва та архітектури, яке провів голова комісії, депутат міської ради В’ячеслав Нестеренко. Після обговорення члени комісії рекомендували до розгляду чергової 89 сесії міської ради більшість земельних питань другої частини порядку денного.

По закінченні апаратної наради міський голова провів робочу нараду з комунальниками.

Додати коментар