У підопічних геріатричного відділення відтепер посуд як у ресторані

15 лютого, до геріатричного відділення Переяслав-Хмельницького Центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів, що розташований на вул. Петропавлівській, 123, завітали представники Міжнародного благодійного фонду “Давай допоможемо”. Підопічним цього закладу вони привезли 30 комплектів столового посуду зі склокераміки – миски, тарілки, горнятка, ложки і виделки з нержавіючого металу, а також ліки та солодощі.

Директор та засновник цього фонду Ольга Бондаренко, привітала присутніх зі святом Стрітенням Господнім та пообіцяла й надалі піклуватися про людей, які через певні обставини були змушені покинути свої рідні домівки.

Директор Переяслав-Хмельницького Центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів Раїса Голованова подякувала благодійникам за щирі подарунки та дружню співпрацю, яка триває вже майже два роки.

– Посуд такий гарний, що аж лячно брати до рук! Тепер споживатимемо їжу, як у ресторані, – посміхаючись, сказала одна із жінок і сіла за сервірований стіл з їжею з новим посудом.

Сайт міськрайонної газети “Вісник Переяславщини”