Привітання з Днем Державного Прапора України від місцевого самоврядування

Шановні гості та жителі міста! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Державного Прапора України!

Це свято має велике загальнодержавне значення як свято суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім’я процвітання рідної країни.

Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменем український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

Під синьо-жовтими знаменами Український народ утверджував віковічну мрію про свободу, державність та соборність.

 Державний Прапор України є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності. У повазі до національних символів, до числа яких належить і Державний прапор, проявляються громадянська самосвідомість, вміння і готовність об’єднати сили і подолати будь-які перешкоди. Саме в цьому полягає справжній патріотизм, любов до своєї великої Батьківщини, гордість за свою історію.

 Мить, коли піднімається Державний Прапор України, – це момент піднесення, який сповнює серця гордістю. Синьо-жовтий прапор є тим об’єднуючим символом, що незалежно від національності, мови спілкування, віри чи конфесії гуртує нас в одне ціле – Український народ.

Нехай наш прапор завжди гордо майорить над Україною та буде надійним оберегом у всіх наших справах та помислах!

Переяславська міська рада,

виконавчий комітет

Міський голова                                                                         Тарас КОСТІН

 

Додати коментар