На Київщині майбутні олімпійці велоспорту на Всеукраїнських змагаються за чемпіонство (Фоторепортаж)

Сьогодні, 8 липня, в передмісті Переяслава-Хмельницького в селі Гребля (Київська область) продовжувались змагання з велоспорту на шосе “Хто ти, майбутній Олімпієць?”. Участь у змаганнях беруть 67 юнаків та 16 дівчат 2003-2004 року народження з Київської, Вінницької, Донецької, Житомирської, Кіровоградської, Рівненської, Миколаївської та Чернівецької областей.

Юні спортсмени змагалися в груповій гонці на 40 кілометрів у юнаків та 30 кілометрів у дівчат. Суддівська бригада зафіксувала такі результати: в юнаків переміг Юрій Корзінін з Вінницької області на другому та третьому місцях відповідно Віталій Кость та Максим Вареник (обоє Миколаївська область), в дівчат на першому місці Алла Марущук на другому Наталія Нечитайло, на третьому Ангеліна Філєва (усі Кіровоградська область).

В юнацькій гонці не обійшлося без велосипедного “завалу” в якому найбільше постраждали спортсмени із Вінниччини. Всі юнаки після падіння доїхали до фінішної лінії де отримали кваліфіковану допомогу працівників медичної екстреної служби. Жоден із підлітків не потребував госпіталізації та медичні процедури терпіли з гідністю.

9 липня відбудуться індивідуальні гонки на 10 кілометри, старти о 10 годині в центрі села Гребля.

Змагання проходять під егідою Національного олімпійського комітету та ВФСТ “Колос” АПК України.

Додати коментар