У Переяславі побував режисер і ведучий тревел-шоу “Орел і Решка”

У суботу, 1 серпня, в Переяславі побував Женя Синельников (38 років), відомий український режисер, телеведучий, один із творців програми про подорожі «Орел і Решка». Він відвідав понад сотню країн світу, а в 2018 році запустив YouTube-проєкт «Вдома краще», в якому показує туристичні цікавинки українських міст. Привабила мандрівника і Переяславщина – Переяслав.City.

Допомагав команді «Вдома краще» переяславський краєзнавець Микола Богатир (35 років).

– Участь у проєкті була для мене несподіванкою. Планував відвідати регату на “Кубок Переяслава”, а потрапив на зйомки тревел-програми, – розповів Микола Богатир. – Команда «Вдома краще» має своє бачення, тому не всі локації, які я пропонував, підійшли за форматом. Наприклад, їх взагалі не цікавили музеї, лише малорозкручені місця.

Тобто буде не лише наш край, а й інші міста та села Київщини, Черкащини. Але відчуваю, що вийде цікаво. Хороша команда, чудовий проєкт, завдяки якому українці більше знатимуть про Україну.

Команда "Вдома краще" у переяславському народному музеї

– Разом із командою проєкту ми відвідали регату. Поспілкувалися з місцевими археологами, які понад місяць працювали на території старого військкомату. Пощастило, бо це був останній день розкопок і ніби підсумок успішної роботи. Гості теж залишилися задоволені, адже на одному об’єкті можна відразу показати майже всю величезну історію Переяслава, – зазначив краєзнавець.

 

Додати коментар