Сьогодні у Переяславі стартували ХХІХ щорічні вітрильні перегони «Кубок Переяслава 2020» (Фоторепортаж)

Сьогодні у Переяславі стартували  ХХІХ щорічні вітрильні перегони «Кубок Переяслава 2020». Екіпажі 33 вітрильників – Eol, Полонез, Scorpio, Тарпан, Eggs-2, Чайка, Арго-7, Space, Берендей, Борей, Вікторія, Віола, Ельф, Еос, Зодіак, Каскад, Лана, Оса, Фашион, Тонік, Чішма Варуіта,Скіф, Сatalonia, Eviva, Gracia, Агат, Батура, Орка, Чорна Перлина, Гонта, Доля, Ніка, Фаланга;  члени їхніх родин, небайдужі яхтсмени завітали у наше місто. Два дні жителі та гості Переяслава зможуть насолодитися видовищними змаганнями на водах могутнього Дніпра.

Щороку Кубок збирає широку плеяду своїх старих друзів та гостинно запрошує до товариства нових. Географія учасників змагань постійно розширюється. На цьому у своєму напутньому слові і наголосив міський голова Тарас Костін. Також він підкреслив, що бажає гостям Переяслава змістовного та цікавого відпочинку, а екіпажам вітрильників – попутного вітру.

У  цікаву, складну гонку, по круті емоції, незабутні краєвиди, історичні місця та спілкування у колі вітрильного братерства екіпажі стартували, як і було анонсовано, рівно о 13.00.
Уже завтра, 2 серпня о 12.00, відбудеться урочисте відзначення кращих із кращих підкорювачів, вітру, хвиль та емоцій. 

Змагання організовано ВГО «Вітрильний крейсерсько-перегоновий союз України» та ГО «Переяслав-Хмельницький крейсерський яхт-клуб». Ведучий заходу – Андрій Іващенко.

Додати коментар