Представники компанії “ТД Алком” провели благодійну акцію: а саме передали 53 пари ортопедичного взуття для дітей з інвалідністю та дітей з малозабезпечених сімей, які отримують послуги в Центрі соціального захисту

 23 липня представники компанії “ТД Алком” провели благодійну акцію: а саме передали 53 пари ортопедичного взуття для дітей з інвалідністю та дітей з малозабезпечених сімей, які отримують послуги в Центрі соціального захисту.
       «Наші дітки отримали якісне дороговартісне ортопедичне взуття, яке вкрай їм потрібне. Матусі щиро дякують за допомогу, тому що не кожна родина, яка виховує тяжкохвору дитину може придбати якісне ортопедичне взуття на мізерну пенсію по догляду за дитиною з обмеженими можливостями.» – зазначили працівники Центру соціального захисту.

Для компанії “ТД Алком” є важливим спрямувати свою діяльність на допомогу соціально-незахищеним верствам населення.

Довідка. Компанія «Alkom» здійснює розробку, виготовлення та продаж товарів медичного призначення. Власне виробництво організоване групою ініціативних спеціалістів, і в нашому місті, які мають досвід та знання у виробництві товарів медичного призначення у таких галузях як: вертебрологія, ортопедія, травматологія, хірургія, акушерство, педіатрія, флебологія, а також виробів необхідних для реабілітації після операцій, травм, пластичної хірургії.

Органи місцевого самоврядування висловлюють щиру вдячність представникам компанії «Аlkom»  за благодійність та співучасть у життєдіяльності громади.

Додати коментар