Громадські роботи: зайнятість для безробітних, користь для громади

      Переяслав-Хмельницька міськрайонна філія Київського обласного центру зайнятості тісно співпрацює з місцевими органами влади та об’єднаними територіальними громадами з питання організації та проведення громадських робіт. Важливо те, що такі роботи тимчасового характеру за участю безробітних громадяни, дозволяють органам місцевої влади вирішувати першочергові проблеми міста. А безробітні, працюючи на тимчасових робочих місцях, мають змогу повернутися до продуктивної праці та отримувати заробіток.

     Відповідно до рішення Переяслав-Хмельницької міської ради «Про внесення змін до Програми  організації та проведення оплачуваних громадських робіт  по місту Переяславу на 2020 рік  від 28.11.19 р. №13-75–VIІ» затвердженої рішенням сесії від 02.07.2020 р. №104-86/2-VII  був заключений  договір про організацію та проведення громадських робіт з КП «Переяславським виробничим управлінням комунального господарства» за кошти місцевого бюджету. Протягом дії договорів планується залучити  269 осіб. 

     23 липня 2020 року у громадських роботах  взяло участь 10 осіб із числа безробітних. Безробітні здійснювали благоустрій прибережної зони.

Додати коментар