Проведено функціональне навчання осіб керівного складу та фахівців у сфері ЦЗ міста Переяслав та Переяслав-Хмельницького району Київської області

На виконання  Плану – графіку  проходження функціонального навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією та здійсненням заходів в сфері цивільного захисту  17.07.2020 року в залі засідань Переяславської міської ради було проведено функціональне навчання осіб керівного складу та фахівців у сфері ЦЗ міста Переяслав та Переяслав-Хмельницького району Київської області.

Навчання проводив завідувач Броварських територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Київської області ДРАПЕЙ Вадим Геннадійович.

З вступним словом виступила заступник міського голови ГУБЕНКО ВАЛЕНТИНА ВАЛЕРІЇВНА та начальник відділу з питань НС та ЦЗН виконавчого комітету міської ради ЖАРКО Віктор Петрович.

В навчанні взяли участь керівники відділів та спеціалісти Переяславської міської ради, Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації, голови об’єднаних територіальних громад Переяслав-Хмельницького району та керівники підприємств, установ та організацій міста Переяслав та Переяслав-Хмельницького району  Київської області .

До слухачів було доведено нормативно-правові акти, якими регулюється діяльність органів управлінні ЦЗ, нововведення  в сфері ЦЗ, які вступили в дію в 2020 році, основи організації та здійснення заходів ЦЗ та БЖД в державних органах, органах місцевого самоврядування на підприємствах, в установах та організаціях. Було детально розглянуто тему «Повноваження суб’єкту забезпечення ЦЗ (місцевий орган виконавчої влади)»

Додати коментар