В центрі міста відбулися урочистості для випускників-медалістів 2020 року (фоторепортаж)

Сьогодні, у сквері “Серце Переяслава”, відбулося урочисте вручення золотих та срібних медалей випускникам закладів середньої освіти міста 2020 року. Медалі за кращі здобутки у навчанні отримали 17 учнів, з них золотих 14, срібних – 3. Цьогоріч заклади загальної середньої освіти міста випускають 166 учнів, Центр професійно-технічної освіти -197, ліцей-інтернат «Патріот» – 26 учнів. Загалом 389 випускників 2020 року отримають документи про здобуття загальної середньої освіти.

 Золотих та срібних медалістів привітали: міський голова Переяслава Тарас Костін, заступник міського голови Валентина Губенко, начальник відділу освіти Переяславської міської ради Петро Ярмоленко та голова міської профспілки працівників освіти, Почесний громадянин міста Анелія Ковальська. В церемонії нагородження кращих випускників міста також взяли участь: керуюча справами міськвиконкому Ольга Гребенщикова та начальник міського відділу культури і туризму Антоніна Курченко.

«Ви – гордість нашого міста, батьків та вчителів. Пишаємося вами, – сказав у вітальному слові міський голова Тарас Костін. – Попереду у вас  доросле самостійне життя, ставте перед собою цілі, ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, вірте – і у вас все вдасться. Однак де б ви не продовжили навчання – в Україні чи за кордоном, завжди пам’ятайте: ви – випускники Переяславських шкіл, ніколи не забувайте про своїх учителів, навідуйтесь у рідні навчальні заклади». Тарас Вікторович також подякував керівникам шкіл, педагогам, батькам, які докладали зусиль, щоб діти змогли показати високі успіхи у навчанні.

Усі виступаючі побажали випускникам успіхів у подальшому навчанні та здобутті професії, здоров’я, натхнення, ініціативи, здійснення найзаповітніших мрій, а також вдалої дороги у нове, доросле та самостійне життя. Наприкінці урочистостей присутні випускники та батьки зробили спільне фото.

Додати коментар