#Великебудівництво на Київщині: модернізують 12 приймальних відділень

В рамках Національної програми #Великебудівництво планується реалізація проєктів з модернізації та облаштування приймальних відділень опорних закладів охорони здоров’я Київщини.

Про це йшлося сьогодні під час зустрічі голови Київської облдержадміністрації Василя Володіна, його заступників Андрія Лісовика і Олега Торкунова, очільників департаментів ОДА з головами районів та керівниками медичних закладів області.

«Найближчим часом очікуємо перерозподіл коштів з державного бюджету для завершення модернізації приймальних відділень. Тож треба прискорити роботи, щоб люди могли нарешті отримувати допомогу в гідних умовах, а медики – мати все необхідне для надання цієї допомоги. Маємо подбати, щоб люди були захищені, і як можна більше хворих було врятовано», – зазначив голова КОДА.

Передбачена реалізація 12 проєктів на загальну суму 450 557,516 тис. грн (в тому числі проведення будівельних робіт на суму 214 436,528 тис. грн, устаткування та обладнання – 236 120,988 тис. грн).

До списку об‘єктів увійшли Білоцерківська міська лікарня №2, Бориспільська багатопрофільна лікарня, Броварська багатопрофільна клінічна лікарня, Вишгородська ЦРЛ, Іванківська ЦРЛ, Ірпінська ЦРМЛ, Макарівська ЦРЛ, Обухівська ЦРЛ, Переяслав-Хмельницька ЦРЛ, Тетіївська ЦРЛ, Фастівська ЦРЛ, а також Миронівська ЦРЛ, роботи по якій вже завершено.

Учасники наради обговорили питання фінансування на реалізацію проєктів з державного, місцевих бюджетів та їх обсяги. Плани щодо завершення реалізації усіх проєктів до визначеної Урядом дати в жовтні 2020 року. Дійшли висновку, що всі перелічені в програмі #Великебудівництво будуть завершені в рамках встановлених термінів.

Повідомляє пресслужба КОДА.

Світлина від Київська обласна державна адміністрація.

Додати коментар