Відбулися громадські слухання

03 липня 2020 року о 11 годині на подвір’ї біля будівлі виконавчого комітету Переяславської міської ради за адресою: Київська область, м. Переяслав, вул. Богдана Хмельницького, 36/29, відбулися громадські слухання стосовно звернення гр. Солонця Ю.М. щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з кадастровим номером: 3211000000:01:062:0137, цільовим призначенням: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею: 0,05 га, що знаходиться по вул. Покровська, 3 в м. Переяславі та перебуває у його власності, а саме: змінити цільове призначення земельної ділянки на “для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу” (код КВЦПЗ – 12.11).

В роботі засідання взяли  участь 12 осіб, в тому числі представники виконавчого комітету та громадськості.

В ході громадських обговорень, які відбувались з 05 червня по 06 липня 2020 року, стосовно намірів гр. Солонця Ю.М. не надійшло жодних зауважень та пропозицій.

Присутні розглянули та обговорили ескізні наміри, а саме: розміщення на земельній ділянці, площею 0,05 га, що знаходиться по вул. Покровська, 3 в м. Переяславі та перебуває у його власності, авто мийки, яка буде у вигляді тимчасових споруд. Ці споруди будуть із збірних елементів на бетонній основі. Територія авто мийки планується бути відкритою. 

В цілому, ухвалили підтримати наміри гр. Солонця Ю.М. стосовно зміни цільового призначення земельної ділянки.

Додати коментар