Міський голова привітав працівників правоохоронних органів з Днем Національної поліції України

З нагоди відзначення професійного свята на відкритій території Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУНП в Київській області  відбулися урочистості, у яких взяли участь міський голова Тарас Костін, керуюча справами Ольга Гребенщикова, голова районної державної адміністрації Сергій Дяченко, керівник апарату РДА Валерій Перчук, керівники та працівники відділу поліції.

З привітаннями та найкращими побажаннями з нагоди свята виступили міський голова Тарас Костін, голова райдержадміністрації Сергій Дяченко та начальник Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУНП в Київській  області Максим Скидан.

Тарас Вікторович, вітаючи працівників поліції з  річницею створення Національної поліції України, подякував їм за високий професіоналізм, мужність, відданість справі, Присязі та службовому обов’язку. Саме на поліцейських покладено відповідальне і благородне завдання – захист життя та здоров’я людей, прав і свобод громадян, ведення боротьби зі злочинністю та охорона громадського порядку. За сумлінне виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у забезпечення правопорядку нагороджено Подяками міської ради та грошовою винагородою кращих працівників міськрайонного відділу поліції.

Додати коментар