Студія конферансу «Без шаблонів» розширює горизонти своїх перемог 

Учасники студії конферансу «Без шаблонів» Переяславського Народного центру культури «Зустріч», керівник Ольга Аніскіна, взяли участь у Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі «Феєрверк Талантів 2020» (м. Львів), який відбувався за підтримки Міністерства освіти і науки України. Конкурсантів фестивалю оцінювала високоповажна президія у складі:

Мар’ян Шуневич – народний артист України, соліст Львівської національної філармонії.

Ігор Храмов – народний артист України, педагог-репетитор балетної трупи Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької, балетмейстер, лауреат премії ім. Вадима Писарєва.

Роман Ковальчук  – заслужений артист України, поет та композитор, соліст Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької, доцент кафедри сольного співу Львівської національної музичної академії ім. Миколи Лисенка.

Ігор Нетлюх – голова Правління ГО «Європейська фестивальна-концертна молодіжна ліга», заслужений артист естрадного мистецтва України, директор Продюсерського Центру та студії звукозапису «DS SOUND» (рекордсмен України, як наймасштабніший організатор фестивалів-конкурсів на одній локації Національного Реєстру Рекордів України), генеральний директор телекомпанії «МОНОЛІТ TV».

Дуже приємно, що всі заявлені учасники студії конферансу «Без шаблонів» у номінації «художнє читання» стали Лауреатами І премії у різних вікових категоріях: 

Макарь Руфіна

Середа Марія

Середа Софія

Кузьменко Денис.

Переможці від організаторів фестивалю-конкурсу отримали дипломи, кубки та сертифікати на знижку у розмірі 25% для поїздки на міжнародні фестивалі-конкурси.

Вітаємо переможців та бажаємо нових творчих здобутків!

 

Додати коментар