Відбулася акція “На роботу – велосипедом”

22-26 червня 2020 року у місті Переяславі проходить «Європейський тиждень сталої енергії-2020», це ініціатива Європейського Союзу, започаткована у 2006 році та проходить в Україні з 2011 року. Тиждень проводиться на виконання зобов’язань міста Переяслава відповідно до Угоди Мерів, в рамках реалізації «Плану дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату міста Переяслава на 2018-2030 роки». Європейський тиждень сталої енергії-2020 – гарна нагода в черговий раз об’єднати зусилля у прагненні зробити наше місто більш енергоефективнішим!

Сьогодні, 25 червня, в рамках проведення Європейського тижня сталої енергії -2020 у місті Переяславі проходить акція «На роботу – велосипедом!». Її метою є популяризація велосипедів як альтернативи автомобілям для щоденних поїздок.
 Ми повинні розуміти, які зараз відбуваються зміни у кліматі і зрозуміло, що велосипед – це найекологічніший вид транспорту.

На двохколісному транспорті на роботу приїхали міський голова Тарас Костін, секретар ради Петро Бочарін, керуюча справами Ольга Гребенщикова, начальники та головні спеціалісти відділів та управлінь, а також до акції приєднались пересічні громадяни міста.

Велоінфраструктура – ефективний елемент хорошої транспортної системи. За допомогою цього інструменту можна значно знизити навантаження на дорожню мережу, яку дає сьогодні особистий автотранспорт, навантаження на громадський транспорт. Із введенням в дію велоінфраструктури суттєво покращується екологічна ситуація в місті. У рази зросте туристична привабливість, покращиться і безпека в центрі Переяслава.

Разом ми зробимо наше місто ще кращим, чистішим, безпечнішим.

Ми пропагуємо не лише велосипед як екологічно чистий вид транспорту, але й закликаємо до здорового способу життя.

 Надихайте своїм прикладом друзів і колег!

ПЕРЕЯСЛАВ – велосипедне місто!

Додати коментар