Футбол юних: переяславці перемагали 10:0, але посіли п’яте місце

20-21 червня у Борисполі на новому штучному полі ЗОШ №4 відбувся обласний футбольний турнір «Літні канікули-2020». У ньому взяли участь вісім команд юнаків 2007 р.н., з-поміж них і ФК «Переяслав». Наші хлопці посіли п’яте місце. Про це Переяслав.City повідомив її голова ФК В’ячеслав Заболотній.

Команди розподілили на дві групи, грали за коловою системою. У першому матчі наші хлопці мінімально поступилися ДЮСШ «Черкаси» 0:1. У другому із київським ФК «Атлетом» трималися на рівних цілий тайм (1:1), але після перерви після кутових пропустили двічі – 1:3. До речі, «Атлет» і переміг у турнірі. Наступного ігрового дня в третьому турі переяславці розгромили київський ФК «Чемпіон-2» 10:0 і здобули право зіграти у матчі за п’яте місце. У ньому впевнено перемогли господарів ФК «Фаворит» (Бориспіль) 5:2.

– Ми почали тренуватися лише з першого червня, – розповів Заболотній. – Тому видно, що хлопці не набрали відповідних кондицій. Саме із сильними суперниками це й помітно найбільше. Тим паче, у двох перших матчах не зіграв наш «динамівець» Ростислав Човгаленко (вихованець В’ячеслава Заболотнього зараз навчається в академії київського «Динамо» – ред.), його відсутність суттєво впливає на гру команди. Зазначу також, що ці хлопці вперше грали на великому полі у серйозному турнірі. У таких матчах ми готуємося до чемпіонату області, який має розпочатися на початку вересня.

 

Допомогли ФК «Переяслав» у поїздці на турнір спонсори – ТОВ СП «Саланг-Агро», СФГ «Геркулес» та ВКФ «Укрпромпостач».

Додати коментар