У рамках проведення європейського тижня сталої енергії у місті проводяться тематичні акції. Запрошуємо взяти участь!

Шановні переяславчани!

22-26 червня 2020 року у місті проходитиме Європейський тиждень сталої енергії, це ініціатива Європейського Союзу, започаткована у 2006 році та проходить в Україні з 2011 року. Тиждень проводиться на виконання зобов’язань міста Переяслава відповідно до Угоди Мерів, в рамках реалізації «Плану дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату міста Переяслава на 2018-2030 роки». 

У зв’язку з пандемією COVID-19, Європейський тиждень сталої енергії-2020, на жаль, відбуватиметься в онлайн-режимі. 

Запрошуємо жителів Переяслава взяти участь у запланованих заходах, які будуть проходити у рамках Європейського тижня сталої енергії-2020.

 

  • Із 22 по 26 червня 2020 року закликаємо мешканців  Переяслава взяти участь в акції «На роботу – велосипедом!». Разом ми зробимо наше місто ще кращим, чистішим, безпечнішим, здоровішим. Надихайте своїм прикладом друзів і колег! Не забувайте робити своє ранкове фото з «Велосипедом на роботу» і надсилати на електронні адреси:  ph_kommayno@ukr.net та infphm@ukr.net
  • Переяславська міська рада оголошує міський конкурс відеороликів на тему «Моя енергоефективна родина» та фотоконкурсу на тему “Я дбаю про довкілля”. Запрошуємо взяти участь у конкурсах – учнів, студентів закладів освіти міста Переяслава. Заявки для участі у конкурсах та роботи подаються до 23 червня 2020 року на електронні адреси: ph_kommayno@ukr.net та infphm@ukr.net з позначкою *конкурс «Моя енергоефективна родина» або «Я дбаю про довкілля». Переможці конкурсів будуть нагороджені подарунками. 
  • Керівників, завгоспів бюджетних установ міста Переяслава та всіх бажаючих запрошуємо взяти участь у тематичному вебінарі на тему «Життя в Переяславі у стилі zero wast. Сортування сміття та вирішення проблем їх утилізації в бюджетних установах міста Переяслава», який пройде 22 червня 2020 року об 11.00. На вебінарі розповімо з чого почати шлях до «нуль відходів» в бюджетних установах, як домогтися того, аби така ініціатива була ефективною і раціональною. Запрошені спікери навчать вас правильному сортуванню відходів та грамотній утилізації. 

          Для участі у вебінарі слід підключитися до конференції Zoom:

https://us02web.zoom.us/j/83573163891?pwd=OHZKV3hCUzQ2cFNRcjZudXdQV3pSZz09

          Ідентифікатор конференції: 835 7316 3891

          Пароль: 0wPay8.

  • Представників ОСББ, ЖБК, ініціативні групи, які бажають створити ОСББ в місті Переяславі та всіх бажаючих запрошуємо взяти участь у тематичному вебінарі «ОСББ в Україні: запровадження сталих енергоефективних рішень», який пройде 23 червня 2020 року о 13:00. Мешканці Переяслава отримають корисну інформацію про переваги впровадження енергоефективних рішень у житловому секторі, етапність та особливості проведення енергоефективних заходів, буде роз’яснено важливі деталі участі ОСББ у Програмі «Енергодім». Енергоефективні рішення  дозволяють не тільки енергомодернізувати будинок, але і отримати відшкодування до 60-70% витрат на роботи, матеріали та обладнання залежно від обраного Пакета заходів з енергоефективності. Для кожного, хто проживає у будинку це означає: зниження енергоспоживання; підвищення комфорту та умов проживання; зменшення рахунків за комунальні послуги; підвищення вартості нерухомості; поліпшення зовнішнього вигляду та технічного стану будівлі.

          Посилання на вебінар: Join Zoom Meeting

          https://undp.zoom.us/j/94409255334;

          Meeting ID: 944 0925 5334

 

Європейський тиждень сталої енергії-2020 – гарна нагода в черговий раз об’єднати зусилля у прагненні зробити наше місто більш енергоефективним!

 

Додати коментар