До уваги мешканців Київської області!

Відповідно до умов договору про організацію перевезення пасажирів Перевізник зобов’язаний, зокрема, забезпечити на маршруті необхідну кількість рухомого складу згідно з умовами договору. Крім того, Перевізник зобов’язаний використовувати на маршрутах тільки вказаний у заявці на конкурс рухомий склад. Перевізник може замінити автобус, що обслуговує маршрут на аналогічний за типом, класом, пасажиромісткістю, технічним та санітарним станом, про що зобов’язаний повідомити Організатора у триденний термін. Невиконання цієї вимоги є порушенням умов Договору і тягне правові наслідки, передбачені Договором.

Враховуючи вищенаведене, в рамках боротьби з нелегальними перевезеннями розміщуємо інформацію щодо транспортних засобів, які використовуються на автобусних маршрутах загального користування Київської області, згідно з поданими до Київської обласної державної адміністрації перевізниками документами.

У разі виявлення порушень умов договорів про організацію перевезення пасажирів просимо надсилати до управління інфраструктури Київської обласної державної адміністрації на адресу пл. Лесі Українки, 1, м. Київ, 01196 скарги з метою вжиття заходів, передбачених вказаними договорами.

Інформація щодо транспортних засобів, які використовуються на автобусних маршрутах загального користування Київської області

Додати коментар