На честь Міжнародного дня захисту дітей привітали багатодітні родини

Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, суспільства та держави. Саме для цього всі ми живемо та працюємо.

Сьогодні, у день, коли в Україні, як і в більшості країн світу, відзначають Міжнародний день захисту дітей, делегація посадовців міської ради під керівництвом заступника міського голови Валентини Губенко, за участі директора міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмили Борисюк і головного спеціаліста служби у справах дітей та сім’ї виконкому міської ради Світлани Кучеренко відвідали багатодітні родини, які мають на вихованні 5 і більше дітей. Таких родин у нашому місті визначено 17. Вони привітали дітей зі святом та вручили їм продуктові набори, і звичайно ж солодощі та іграшки для найменших. Подарунки було придбано за кошти місцевого бюджету. Також до благодійної акції в цей святковий день долучилася релігійна громада Церкви Християн-Адвентистів Сьомого дня міста Переяслава (керівник Павло Буга). Щиро дякуємо членам цієї громади за надані подарунки для дітей.

Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє Переяслава і всієї України. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

Бажаємо маленьким громадянам щастя, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на майбутніх життєвих дорогах!

Додати коментар