Співчуття родині Олександра Борисовича Михняка від місцевого самоврядування Переяслава

19 травня 2020 року, на 51-му році життя,  перестало битися серце Михняка Олександра Борисовича – депутата Переяславської міської ради, приватного підприємця, жителя нашого міста.

Переяславська міська рада, виконавчий комітет, міський голова Тарас Костін висловлюють щирі співчуття рідним, близьким і колегам Олександра Борисовича  з приводу його передчасної смерті.

У цей скорботний час ми всі глибоко сумуємо разом з вами – усіма, хто знав, поважав та буде берегти кращі спогади і пам’ятати Олександра Борисовича Михняка, як доброго друга, доброзичливу, уважну, порядну людину і активного представника переяславської громади..

Ми не в змозі змінити обставин, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійного прийняти в Царство Небесне.

Хай земля йому буде пухом!

Вічна пам’ять!

***

Народився Олександр Борисович Михняк 9 травня 1970 року у Переяславі. У 1988 році закінчив тодішнє СПТУ №22 та отримав спеціальність «Електромонтажник». З 1992 по 1993 роки працював будівельником у місцевому кооперативі «Переяслав». З 1993 по 2004 роки – приватний підприємець. З 2004 по 2006 роки працював водієм у приватному підприємстві «Марценюк», а з 2006 року і по теперішній час був директором цього підприємства. Олександр Борисович вів активну громадську діяльність, був депутатом Переяславської міської ради двох скликань та членом громадської організації «Ліга підприємців Переяслава».

У Олександра Борисовича залишилися: дружина Людмила і двоє синів – Олександр та Олексій.                   

Додати коментар