У місті привітали матерів-героїнь, матерів загиблих учасників АТО і воїна-інтернаціоналіста

Щорічно 15 травня відзначається Міжнародний день сім’ї. Це свято було проголошене резолюцією Генеральної Асамблеї ООН у 1993 році.

Із родини починається життя людини, у родині людина формується як особистість. Сім’я – джерело любові та поваги. Будучи основою суспільства, вона залишається берегинею культурних традицій, загальнолюдських цінностей і наступності поколінь. З нагоди відзначення цього свята міський голова Тарас Костін, його заступник Валентина Губенко, представники  служби у справах дітей та сім’ї (начальник – Катерина Лой), МЦСССДМ (директор – Людмила Борисюк), та Центру соціального  захисту пенсіонерів і інвалідів (директор – Раїса Голованова) зі щирими словами вітань, вітальними адресами, квітами, солодощами та подарунками відвідали переяславських матерів-героїнь, матерів загиблих учасників АТО і воїна-інтернаціоналіста.

Ці кількахвилинні миттєвості  промайнули зашвидко для всіх, адже кожна із мам хотіла поділитися своїми болями і радощами, досягненнями і улюбленими заняттями, а найголовніше – у кожному слові звучала подяка – що пам’ятають, піклуються і готові завжди піти назустріч!

 

Додати коментар