Капітальні ремонти доріг в місті Переяславі-Хмельницькому продовжуються

В цьому році в Переяславі-Хмельницькому тривають ремонтні роботи дорожнього покриття. Частину вулиць охоплено ямковим ремонтом, а частину – капітальним. Так за цей рік вже капітально відремонтовано дорожнє покриття частини вулиць Героїв Дніпра, Григорія Сковороди та дорожнього покриття на розі вулиць Ново-Київське шосе і Поліської.

Нині працівники ТОВ “Агрошляхбуд” (керівник Олександр Гончаренко) завершують вкладати нове асфальтне покриття на вул. Саустенка Миколи протяжністю 120 метрів (ширина шляху від 5 до 8 метрів), що веде від центральної вулиці міста Хмельницького Богдана до вулиці Можайська. Тут також встановлені більше 250 нових бордюр. Повністю роботи шляхівники мають завершити до кінця червня.

23 червня ходом робіт на вулиці Саустенка Миколи цікавився міський голова Тарас Костін, виконання робіт з капітального ремонту дорожнього покриття та якістю виконання міський голова залишився задоволеним.

Найближчим часом, згідно з підготовленою документацією, капітальний ремонт дороги буде проведено на вулиці Потапенка Ярослава, який розпочнеться на початку липня поточного року.

Додати коментар