Привітання з Днем Матері від місцевого самоврядування

Дорогі жінки – матері! Щиро вітаємо вас із Днем Матері!

Все починається з матері, все людство народжене матір’ю. Добра християнська мати – це Ангел-Хоронитель духовності, берегиня сімейного тепла, миру і любові, а також релігійних і національних традицій нашого українського народу.

Саме цього дня ми відзначаємо прекрасне родинне свято. Це день найближчої, найдобрішої, найкрасивішої і наймилішої людини у світі. Адже саме її очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах, материнська ласка гріє нас все життя аж до старості. Її створив Бог на цій грішній землі для краси і щастя, щоб вона дарувала життя і була продовжувачем роду людського. Це свято приходить до нас щороку з буянням квітів, весняними пахощами, нагадуючи, що настав день вшанування найдорожчої людини у світі – МАТЕРІ.

Тільки Мати, не чекаючи на подяку від своєї дитини, завжди готова на самопожертву і ніколи не відмовить у допомозі та буде щиро любити, незважаючи на її вчинки та вдачу. Тільки щире мамине слово може заспокоїти і сподвигнути, розрадити і настановити. Це день Любові до людини, котра завжди близько, Любові, яка нам дана від народження і на яку ми інколи не заслуговуємо… Сьогодні день, коли ми говоримо мамі – “Дякую” і “Пробач”.

Хай же будуть щасливими і вдячними ваші діти, завжди радісними і приємними – буденні клопоти. Добра вам, здоров’я, уваги, любові і благополуччя на довгі роки!

Переяславська  міська рада,

виконавчий комітет

Міський голова                                                                                      Тарас КОСТІН

Додати коментар