Частина вулиці Богдана Хмельницького вже засяяла по-новому

Не так давно на одній із сесій міської ради Переяслава для реконструкції вуличного освітлення на вул. Б. Хмельницького було передбачено трохи більше 1,2 млн грн. І ось напередодні великого свята Пасхи частина цієї вулиці у середмісті вже засяяла по-новому – повідомляє Переяслав.City.

З цього приводу міський голова Тарас Костін зазначив, що реконструкцію зроблено на відрізку від критого ринку і до привокзальної площі включно. Перш за все тут було замінено старі ліхтарі на сучасні. Наголосив, що технічно застосовано ті ж високі європейські Led-технології, що пропонувалися і у проєкті від НЕФКО.

– Там, де зроблено реконструкцію, – сказав, – освітлення поліпшилося в рази. І це добра нагода всім охочим побачити від чого відмовилася частина наших депутатів. Адже, якби було реалізовано проєкт НЕФКО, таким же чином можна було б зробити реконструкцію освітлення на півтора десятка основних вулиць міста. Я на своїй сторінці у фейсбук навіть розмітив відеоролик, де видно, як світять нові ліхтарі і ті, де їх не поміняли. Різниця дуже помітна.

Проєкт реконструкції зробили фахівці однієї фірми з Полтави, вона ж поставила і все необхідне обладнання, а вже самі роботи виконували працівники переяславського “Міськсвітла”, що у складі ВУКГ. Крім ліхтарів, замінили старий дріт на новий. Він попередньо ізольований, що повинно підвищити надійність мережі, зменшити вірогідність різного роду замкнень.

 

Додати коментар