Привітання працівникам природоохоронної галузі та екологам з Днем довкілля від місцевого самоврядування

Переяславська міська рада та виконавчий комітет вітають з Днем довкілля працівників природоохоронної галузі та екологів.

Місто, в якому ми живемо, – дуже красивий, мальовничий, щедро наділений природою куточок України, з унікальними пам’ятками давнини, край історичний, багатий на культурні традиції. Природа не обділила Україну своїми щедротами – небагато країн можуть пишатися таким розмаїттям ландшафтів, віковими дібровами, розлогими чорноземами.

Завдяки професіоналізму робітників-спеціалістів комунальних підприємств, згуртованості активних жителів міста в Переяславі-Хмельницькому багато зроблено для збереження та оздоровлення довкілля. Широка підтримка органів влади, екологічної громадськості і просто небайдужих жителів міста перетворила День довкілля на день активних практичних дій. Вже традиційно це – яскрава подія з різними заходами, проведенням Весняної толоки з озеленення та благоустрою, суботниками, прибиранням сміття. Хотілося б, щоб ця природоохоронна акція згуртувала якнайширше коло переяславців, адже чистота міста починається з чистоти власної оселі, вулиці. Кожен житель міста, небайдужий до проблем природи, має зробити свій внесок у спільну справу, щоб з чистою душею та затишним довкіллям вітати щедру переяславську весну.

Тож бажаємо усім переяславцям чистого повітря, родючої землі, квітучих вулиць.

Переяславська міська рада

Виконавчий комітет

Міський голова                                                          Тарас КОСТІН

Додати коментар