«Правнуки перемоги – про покоління переможців»

Національний музей-заповідник «Битва за Київ у 1943 році» оголошує про ФЛЕШМОБ «ПРАВНУКИ ПЕРЕМОГИ – ПРО ПОКОЛІННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ»

Розкажіть про своїх дідів та прадідів, учасників Другої світової війни.

Напередодні 75-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Національний музей-заповідник «Битва за Київ у 1943 році» – ровесник Перемоги, який 75 років зберігає пам’ять про подвиг Героїв Другої світової війни, розпочинає флешмоб і просить розповісти про своїх рідних та близьких, дідів та прадідів, які врятували нашу Батьківщину і весь світ у роки Другої світової війни.

Ці розповіді передаються в кожній родині з покоління в покоління. «Подвиг належить народу, в ім’я якого він звершений» – ці великі слова викарбовано над входом в наш музей. Саме вони відображають патріотичні почуття і безмежну нашу вдячність дідам та прадідам, які 75 років тому відстояли свободу України. Ці слова актуальні й сьогодні, коли наша держава відстоює свою цілісність та незалежність на Сході України.

Усі розповіді та документи ваших дідів та прадідів займуть почесне місце в експозиції Національного музею-заповідника «Битва за Київ у 1943 році» і це надасть можливість використовувати їх у проведені екскурсій на прикладах життя дідів та прадідів.

Пропонуємо долучатися до Флешмобу і надсилати свої розповіді:
– на сайт Національного музею – заповідника «Битва за Київ у 1943 році – battle-kyiv.org.ua/gostova-knyga/​(гостьова книга)​;
– сторінку музею у Фейсбуці – Національний музей – заповідник «Битва за Київ у 1943 році»;
– електронну адресу музею – bytva_za_kyiv@ukr.net;
– щодо передачі експонатів до експозиції музею звертатися за тел. 063-429-94- 88 Контактна особа: Сокол Тамара Леонтіївна

Додати коментар