У місті почали дезінфікувати вулиці та під’їзди

Із 3 квітня працівники цеху “Благоустрій” міського ВУКГ почали дезінфекцію головних транспортних маршрутів – центральних вулиць міста спеціальними розчинами – Переяслав.City.

Як повідомив начальник цього цеху Микола Дорошенко, за розпорядженням міського голови автобусні зупинки вони оббризкували дезінфікуючими сумішами ще з початку впровадження карантину. Тепер же почали це робити і на вулицях. Для роботи використовується поливальний автомобіль, який за раз бере 6 кубічних метрів розчину. Цю роботу починають з самого ранку, і на добу вистачає три заправки автомобіля. Дезінфекція вулиць та автозупинок триватиме і надалі.

Тетяна Сущук, начальник ВУЖКГ, повідомила, що її управляюча компанія під час карантину проводить дезінфекцію у багатоповерхових будинках міста, які обслуговує. Передбачена вона як переліком карантинних заходів для комунальних житлових будинків, так і рішенням місцевого самоврядування.

Оббризкувати дезинфікуючими сумішами перила, дзвінки, дверні ручки у під’їздах почали вже невдовзі після введення карантину. Для цього придбали три оббризкувачі та інше необхідне оснащення. Виконують роботу спеціальний працівник жеку та двірники, закріплені за кожним окремим будинком.

Додати коментар