Міський голова привітав очільників району з Днем державної служби

Міський голова Переяслава-Хмельницького Тарас Костін, 23 червня особисто привітав в приміщенні Переяслав-Хмельницькій районній державній адміністрації – голову РДА Андрія Пряхіна та голову районної ради Петра Качкалду з професійним святом Днем державної служби.

У вітальній листівці адресованій очільникам району та працівникам апарату, яку вручив Тарас Вікторович, говориться: “Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже на їхніх плечах нелегка ноша відповідальності за добробут та майбутнє нашого народу.

Довіра до влади починається з державного службовця, який відіграє роль посередника між нею і народом, гнучко реагуючи на запити сучасного суспільства. Пріоритетом національної політики є реформування державного управління, забезпечення прозорості в процесі прийняття владних рішень. Ці зміни покликані підвищити авторитет державної служби в Україні та піднести імідж нашої держави на міжнародній арені.  

Тож, нехай ваші дії будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян. Бажаємо, щоб кожен день Вашого життя був щасливим і радісним, а родинне тепло і затишок допомагали у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку”.

Додати коментар