Розпочинає роботу Антикризовий центр допомоги Київщині при КОДА

Київська обласна державна адміністрація системно реалізує ряд заходів для протидії поширенню Україною COVID-19. З моменту погіршення епідеміологічної ситуації тимчасово виконуючий обов’язки голови КОДА Василь Володін перевірив готовність лікарень області до прийому хворих на коронавірус, організував прийом медичного обладнання і засобів індивідуальної безпеки, ініціював налагодження спільної з бізнесом роботи по області.

Так під час однієї з зустрічей, в неділю 22 березня, представники влади і бізнесу обговорили створення Антикризового центру допомоги Київщині, який вже сьогодні розпочинає свою роботу в якості дорадчого органу. Він спрямований на об’єднання зусиль у боротьбі з подальшим поширенням коронавірусу. Працюватиме Центр на базі Документ-сервісу «Готово!» у зручному місці в центрі Києва (адреса внизу).

В рамках роботи Центру за підтримки бізнесмена та мецената Ігоря Воронова створено благодійний фонд «Час дій». Він прийматиме допомогу для медичних закладів, рятувальників, комунальних служб та всіх інших, хто підтримує життєдіяльність області та займатиметься цільовим розподілом коштів та інших видів допомоги.

Подібні центри створюються в більшості регіонів України. Їх діяльність спрямована на здійснення превентивних заходів з протидії поширенню коронавірусу Україні. Ініціював їх створення Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками бізнесу минулого тижня.

Основні завдання, що ставить перед собою новостворений центр, за словами Ігоря Воронова, наступні:

– об’єднання та координація зусиль благодійних фондів, підприємців й влади заради всебічної допомоги тим, хто зараз рятує здоров’я та життя нашого суспільства;

– ефективне вирішення питань фінансування та залучення фінансових ресурсів для боротьби з поширенням захворювання COVID-19 на території Київської області;

– зменшення негативних наслідків поширення захворювання COVID-19 на території Київської області.

Звернутися в Центр можна за наступними телефонами:

0 800 33 68 19 – номер запрацює 25 березня о 16.00

Часи роботи:  з 9 до 18, щоденно, без вихідних

Розрахунковий рахунок Фонду у Приватбанку:

UA523218420000026004000101439

Центр знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 11 (Документ-сервіс «Готово!»).

Додати коментар