Закладам громадського харчування дозволено здійснювати адресну доставку замовлень за умови он-лайн оплати та забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту – рішення позачергового засідання комісії з питань ТЕБ та НС (Протокол засідання)

Сьогодні, 18 березня,  під головуванням міського голови Переяслава Тараса Костіна відбулося

позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Члени комісії прийняли рішення дозволити закладам громадського харчування здійснювати адресну доставку замовлень за умови он-лайн оплати та забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

Крім цього було розглянуто такі питання порядку денного:                                 

1. Про затвердження «Плану першочергових заходів з профілактики травматизму невиробничого характеру в місті Переяславі  у 2020 році».

2. Про затвердження плану заходів по посиленню протипожежного захисту об’єктів різних форм власності, житлових будинків та у природних екосистемах у весняно-літній період 2020 року на території міста Переяслава, попередження виникнення пожеж, загибелі та травмування людей.

3. Про затвердження плану основних заходів Переяславської міської ради, підприємств, установ та організацій міста щодо підготовки та пропуску повені і паводків у 2020 році.

Рішення комісії оприлюднюємо нижче.

Додати коментар