Звернення Василя Володіна, тимчасово виконувача обов`язків голови Київської облдержадміністрації

Шановна громада Київщини!Сьогодні ми спільно з усім світом протидіємо поширенню небезпечної хвороби – коронавірусу. В області на це спрямовані всі зусилля: медиків, служби надзвичайних ситуацій, держслужбовців тощо. Впроваджено низку обмежень в освіті, роботі розважальних закладів та закладів торгівлі, пасажирських перевезеннях. Але цього замало.

​Суспільство потребує людської турботи від тих, у чиїх руках більше ресурсу, ніж у решти. Маю на увазі підприємців та власників бізнесів. Зараз саме той момент, коли ваша соціальна відповідальність має надзвичайне значення, та, без перебільшення, може врятувати життя.

​Ми вже зараз із вдячністю відзначаємо благодійність бізнесу, спрямовану проти поширення коронавірусу. Люди запам’ятаюсь саме це. Цінність вашого бренду, довіра до вашого підприємства чи компанії зросте в рази.

​Отже, якщо ви підприємець, запровадьте для своїх співробітників на час карантину віддалену форму роботи. Якщо це не можливо, організуйте підвезення ваших робітників на ваші підприємства (не більше 10 людей в салоні). Потурбуйтеся, щоб вони працювали у добре провітрюваних та дезінфікованих приміщеннях, часто мили руки. Запобігайте знаходженню на робочих місцях людей, які погано почувають себе з різних причин.

​Знайдіть можливість оперативно переорієнтувати свої виробничі потужності під життєво важливі потреби сьогодення, і прошу, – втримайтесь від спокуси заробити на людській біді. Суспільство буде вам вдячне.

Подолати пандемію можна тільки спільним бажанням та спільними скоординованими діями. Уникайте паніки та користуйтеся лише офіційною інформацією з офіційних джерел.

Будьмо всі здорові!

З повагою, ​​​​​​​​​Василь Володін

Додати коментар