Відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин, комунальної власності, будівництва та архітектури міської ради

20 червня в сесійній залі Переяслав-Хмельницької міської ради під головуванням Владислава Юденка відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин, комунальної власності, будівництва та архітектури міської ради. На засіданні були присутні 9 членів комісії із 11, перший заступник міського голови Григорій Карнаух, представники підрозділів виконкому міської ради з профільних питань які розглядали члени комісії на своєму засіданні.

Члени комісії заслухали звіт Олександра Опінка начальника КП „Переяслав-Хмельницький міський ринок”  про роботу КП „Переяслав-Хмельницький міський ринок” за І квартал 2017 року та рух коштів на рахунках. Члени комісії рекомендували на черговій 38 сесії міської ради 7 скликання взяти цей звіт до відома та результативно проголосувати за питання порядку денного:

Про затвердження акта приймання-передачі в комунальну власність територіальної громади міста Переяслава-Хмельницького гуртожитку, що знаходиться за адресою: м. Переяслав-Хмельницький, вул. Фабрична, 1-а . Про надання згоди на передачу з державної в комунальну власність територіальної громади міста Переяслава-Хмельницького інженерних мереж та огорожі, призначених для обслуговування гуртожитку, що знаходиться за адресою: м. Переяслав-Хмельницький, вул. Богданова,2.

Про передачу частини гаража, що знаходиться за адресою: вул. Б.Хмельницького, 27/25 з балансу фінансового управління  на баланс виконкому Переяслав-Хмельницької міської ради. Про продовження на новий строк договору з Управлінням Державної міграційної служби України в Київській області щодо оренди нерухомого майна, що знаходиться за адресою: вул. Гімназійна, 17, м. Переяслав-Хмельницький. Про дострокове розірвання договору оренди приміщення по вул. Ново-Київське шосе,46 з НІЕЗ „Переяслав”. «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою для подальшого оформлення документів, що посвідчують права власності на земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд»- Учасники бойових дій. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою для подальшого оформлення документів, що посвідчують права власності на земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд». «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою для подальшого оформлення документів, що посвідчують права власності на земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд»- Родичі УБД, в яких використане право .  Про погодження місця розташування стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності. «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд». «Про внесення змін до рішення Переяслав-Хмельницької міської ради ….».

Додати коментар