Фахівців з питань молоді та культури запрошуємо взяти участь у обласному комплексному тренінгу

23-26 квітня відбудеться обласний комплексний тренінг «Менеджмент розвитку молодіжної політики на Київщині для молодіжних працівників та фахівців закладів культури».
Метою тренінгу є опанування головних правил, що дають змогу фахівцям якісно співпрацювати з молоддю на місцях, отримання інструментів з питань ресурсного забезпечення, менеджменту, PR молодіжної політики області (на місцях).
До участі у заході запрошуються молодіжні працівники та фахівці закладів культури Київщини, зацікавлені в опанування інструментів розвитку молодіжної політики і мають на меті брати участь у розвитку роботи молоддю на місцях.
Участь у заході передбачає отримання сертифікату учасника тренінгу, подальшу координаційну та методологічну підтримку в реалізації пронрами локально.
Про відбір, трансфер, місце проведення заходу кожного учасника буде повідомлено додатково. Харчування, проживання учасників, трансфер від міста Києва до місця проведення заходу та у зворотному напряму, забезпечується організаторами.
Реєстрація відкрита за посиланнямhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSepNjSNIrAsoQ6FYW933paeS36PIUdr6MURP4w95tXCClJEUw/viewform до 18 березня 2020року.

Додати коментар