Відбулася зустріч працівників центру соціальних служб з делегацією з Німеччини

14 червня 2017 року в приміщенні Переяслав – Хмельницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулася робоча зустріч працівників центру з членами делегації з Німеччини з міста Магдебурга на чолі з керівником сервісного центру з обслуговування людей літнього віку міста Магдебург Олівером Брауном, професором університету Магдебург-Стендаль Жозефіною Хойзінгер та студентами волонтерами. На зустріч були запрошені начальник служби у справах дітей та сім’ї Катерина Лой, голова міської ради ветеранів Єлизавета Миздренко та опікуни  Валентина Малякіна, Наталія Халамендик, Людмила  Шитик. З вітальним словом до гостей звернулися заступник міського голови Валентина Губенко та директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Валентина Мільгевська.

В теплій, дружній атмосфері Валентина Мільгевська розповіла про специфіку, пріоритетні напрямки діяльності міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та  про категоріїї клієнтів, з якими працює центр, відповідала на запитання, якими цікавилися колеги з Магдебургу. Також в свою чергу працівників центру цікавила соціальна робота Німеччини.         
Під   час  зустрічі опікуни ділилися досвідом та розповідали про проблеми з якими доводиться зустрічатися в житті, виховуючи дітей, які залишилися без батьківського піклування.

Єлизавета Миздренко
коротко описала як живуть ветерани  нашого міста та як міська рада ветеранів  їм допомагає.

По закінченню зустрічі Олівер Браун та всі члени делегації дякували директору МЦСССДМ та організаторам зустрічі за увагу, співпрацю, відкритість та цікавий обмін досвідом в роботі.

Додати коментар