Перший заступник міського голови провів апаратну нараду

19 червня перший заступник міського голови Григорій Карнаух провів апаратну нараду за участю заступника міського голови Валентини Губенко, керуючої справами виконавчого комітету Валентини Гринець, секретаря ради Петра Бочаріна, очільників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому.
На апаратній нараді доповіли – головний лікар ЦРЛ та Комунального закладу Переяслав-Хмельницької райради центру первинної медико-санітарної допомоги, представник рятувальної служби, начальник міського відділу з питань фізкультури та спорту, начальник міського відділу освіти, начальник фінансового управління  та інші.

Петро Бочарін в своєму виступі наголошував якісної підготовки документів до чергової сесії міської ради та проведення перед сесійних комісій депутатів, Валентина Губенко розповіла про майбутні заходи в місті, а Валентина Гринець в своєму виступі звертала увагу на проекти рішень виконавчого комітету на рахунок вчасності здачі управліннями та відділами до загального відділу.
За підсумками апаратної наради перший заступник міського голови Григорій Карнаух дав доручення відповідним структурним підрозділам виконавчого комітету міської ради.

Додати коментар