У центральній районній лікарні запрацював кабінет МРТ – діагностування

4 березня у центральній районній лікарні міста Переяслава відкрився філіал київського Діагностичного центру МРТ. Він розмістився на першому поверсі приміщення терапевтичного корпусу лікарні. З роботою філіалу ознайомилися: міський голова Тарас Костін, заступник міського голови Валентина Губенко, начальниук відділу фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконкому міської ради Валерій Мільгевський, голова Переяслав-Хмельницької РДА Сергій Дяченко, голова районної ради Петро Качкалда, заступник голови районної ради Іван Бугаєнко, керівник ЦРЛ Лариса Кузьменчук, Директор КНП Переяслав-Хмельницької районної ради “Переяслав-Хмельницький ЦПМСД Наталія Царенок, журналісти. ТОВ «Діагностичний центр МРТ» взяло в оренду два кабінети для розміщення обладнання, його обслуговування та прийому пацієнтів. Капітальний ремонт приміщення здійснили за власні кошти. Підготовчі роботи тривали близько двох місяців. Генеральний директор підприємства Олександр Мороз повідомив, що налаштування і запуск діагностичного обладнання здійснено понад місяць тому, і воно весь цей час знаходилося у повній робочій готовності. І ось отримали дозвіл Міністерства охорони здоров’я про продовження їхньої ліцензії. Основний центр знаходиться місті у Києві з 2008 року. Там же планують розшифровувати дані МРТ для жителів міста та району. Зараз для них доступні сім видів обстежень різних ділянок тіла. Ціни не відрізняються від встановлених у столичному центрі. Але вони нижчі ніж в інших закладах МРТ Києва, яких там близько сотні.  

Ціни на послуги МРТ – діагностування на сьогодні такі:

  1. МРТ головного мозку (опис, CD-R диск, плівка) – 830 грн.;
  2. МРТ шийного відділу хребта (опис, плівка) – 780 грн.;
  3. МРТ грудного відділу хребта (опис, плівка) – 780 грн.;
  4. МРТ попереково-крижового відділу хребта (опис, плівка) – 780 грн.;
  5. МРТ крижово-куприкового відділу хребта (опис, плівка) – 780 грн.;
  6. МРТ клубово-крижових зчленувань (ілеосакральних з’єднань (опис, CD-R диск, плівка) – 950 грн.;
  7. МРТ кульшових суглобів (опис, CD-R диск, 2 плівки) – 950 грн.;

Запис CD-R диска з програмою для перегляду результатів у системі DICOM – 50 грн.

Додаткова плівка – 150 грн.

Філіал ТОВ «Діагностичний центр МРТ» працює за адресою: місто Переяслав, вул. Богдана Хмельницького, 137, протягом тижня з понеділка до суботи включно з 8.00 до 20.00. Вихідний день – неділя. Записатися для проведення МРТ – дослідження можна вже з 5 лютого.

У Київській області  кабінети МРТ є у Білій Церкві та Броварах. Незабаром планується відкриття такого центру  у Борисполі.

Додати коментар