Комерційна пропозиція

З кожним роком підприємствам і організаціям України доводиться витрачати все більше коштів на оплату електроенергії. У зв’язку з цим, величезним попитом користуються технології, що дозволяють економити при оплаті комунальних платежів і зокрема електроенергії.

Ми пропонуємо  світлодіодні прожектори, консульні світильники, панелі, світлодіодні лампи та світильники (клас захисту від IP20 до IP68) з цоколем Е27, Е40, G24,G9,G4, G13 та інші,  для освітлення офісних, торгових, виробничих приміщень. Для освітлення в навчальних закладах: садочки, школи, університети, інститути, гімназії, ліцеї, технікуми і т.д. В охороні здоров’я: поліклініки, лікарні, пологові будинки, і т.д. У житлово-комунальному господарстві (ЖКГ) для освітлення під’їздів, сходових кліток, ліфтів, підсобних приміщень, прибудинкових територій і т.д. На виробничих підприємствах: заводи, комбінати і т.д.  Світлодіодні прожектори , консольні і паркові світлодіодні світильники для освітлення виробничих територій, дитячих майданчиків, підземних та наземних паркенгів, автопарків, переходів, спортивних майданчиків, виробничих приміщень і т.д. Консульні  ліхтарі для освітлення автомобільних трас, доріг, дворів, дитячих майданчиків, місць для відпочинку, парків застосування яких дозволить Вашому підприємству в три рази менше, платити за електроенергію при більш яскравому і рівномірному світінні.

Для вуличного освітлення ми пропонуємо світлодіодні світильники на сонячних панелях, які не потребують

  • додаткових затрат на закупівлю та прокладку кабелю
  • підключення до електромереж

працюють від сонячних панелей та акумуляторів, які знаходяться (вбудовані) в середині світильника.

Також ми виробляємо адресні таблички з назвами вулиць, наклейки, таблички,  стенди інформаційного змісту, листівки, буклети  які використовуються  в навчальних закладах: садочки, школи, університети, інститути, гімназії, ліцеї, технікуми і т.д. В охороні здоров’я: поліклініки, лікарні, пологові будинки, і т.д.  На виробничих підприємствах: заводи, комбінати і т.д. також вони використовуються  в супермаркетах,  гіпермаркетах, ТРЦ, банках, БЦ, і т.д.

 Наші переваги:      

  • індивідуальний підхід
  • якісна продукція
  • виконання гарантійних зобов’язань
  • конкурентоспроможні ціни
  • виконуємо електромонтажні роботи

Шановні споживачі люмінесцентних, енергозберігаючих, ультрафіолетових ламп а також ламп зовнішнього освітлення (ДНАТ, ДРЛ і т.д) всіх типів і потужностей, ми надаємо безкоштовну послугу з утилізації вищевказаних ламп у двох випадках:

1) при купівлі світлодіодних ламп – утилізація один до одного не залежно від потужності і типу лампи яку ви придбали або здаєте на утилізацію.

2) при купівлі світлодіодних прожекторів 50W, 70W або 100W

Купівля  одного прожектора = утилізація 3 (трьох) ламп
При утилізації від 250шт. до 500шт. транспортування ламп на утилізацію обговорюється.
При утилізації понад 500 шт. транспортування ламп на утилізацію за наш рахунок.
При отриманні ламп на утилізацію видається (виписується) акт про утилізацію ламп.

Вуличне освiтлення
Герлянда на солнечной панели
Панели
Наличие на 07.06.17 центр с учетом поступления

Додати коментар