За ініціативи депутата міської ради, “біля літака” в Переяславі-Хмельницькому, відбувається благоустрій парку

За ініціативи депутата міської ради Артема Гриценка (виборчий округ №14) до святкування 1110-річниці першої згадки в літописі Переяслава, “біля літака” в місті Переяславі-Хмельницькому, облаштовують та виконують роботи з благоустрою парк імені Костянтина Ціолковського.

Про це повідомив депутат Переяслав-Хмельницької міської ради Артем Гриценко, який проживає та був обраний по виборчому округу №14. Саме з ініціативи депутата та фінансової допомоги підприємця Максима Бикала, який народився та проживає в Переяславі-Хмельницькому, та який на даний час займається активною діяльністю щодо розвитку нашого міста.

Розпочались роботи з благоустрою парку імені Костянтина Ціолковського під час акції let’s Do It, Ukraine! (Зробимо Україну чистою!), яка відбувалася в Переяславі-Хмельницькому на весні.

– Парк імені Ціолковського в так званому мікрорайоні “біля літака” має стати культурним центром для мешканців, що проживають довкола парку. Тут має бути відпочинкова зона для мешканців, облаштований громадський простір, де в майбутньому проводитимуть зустрічі і навіть концерти переяславці, – зазначив Артем Гриценко. – Нині виконані роботи із встановлення шістьох нових паркових лавочок. Біля них красиві ковані урни для сміття та ліхтарі. На вході до парку встановили ліхтар, який у вечірню годину освітлює значну територію вулиці Котляревського. За короткий час облаштований парк, який  призвели до належного стану став улюбленим місцем відпочинку для мам з дітками. З облаштуванням парку та реалізації наших задумів хорошу допомогу надав Вадим Рубан – керівник ТОВ “Агрошляхбуд+“, а саме: виготовлення ліхтарів, урн для сміття, допомога у встановленні їх та лавочок на території парку. За що я працівникам цього товариства дуже вдячний.

Додам, що на благоустрій парку не було витрачено жодної гривні з міського бюджету, придбання та виготовлення лавочок, урн, світильників та сама робота були виконані на власні кошти. Ми надіємося, переяславці будуть задоволені таким місцем для дозвілля, адже для нас це дуже важливо!

Додати коментар