Сергій Дяченко – голова Переяслав-Хмельницької РДА. Сьогодні відбулося його офіційне представлення головою КОДА Олексієм Чернишовим (Фото)

28 лютого голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов здійснив робочу поїздку до Переяслав-Хмельницького району. У рамках поїздки відбулась нарада з колективом районної державної адміністрації та активом Переяславщини.

У ході наради очільник Київщини представив новопризначеного голову Переяслав-Хмельницької РДА Дяченка Сергія Михайловича, призначеного розпорядженням Президента України від 25 лютого 2020 року №142/2020-рп. Нового очільника РДА обрали на посаду завдяки  прозорій системі програми LIFT.

Олексій Чернишов привітав нового очільника райдержадміністрації, вручив службове посвідчення та окреслив найголовніші завдання.

«Район має потужний економічний потенціал. Тому особливу увагу потрібно приділити розвитку інфраструктури, залученню інвестицій у район, створенню нових робочих місць. На вашому постійному контролі мають бути охорона здоров’я та освіта, безпека і належне харчування дітей, – наголосив голова Київської ОДА. – Актуальним на сьогоднішній день залишається питання недопущення занесення і поширення нового коронавурсу, відстежуйте ситуацію в районі. І пам’ятайте, все, що ви робите – для людей. Вам повірили, тож виправдайте цю довіру!»

У свою чергу, Сергій Дяченко запевнив, що працюватиме на розвиток району, докладе максимум зусиль для злагодженої роботи усіх гілок влади та завжди буде відкритим до людей.

По завершенню офіційної частини відбувся конструктивний діалог з громадою. Учасники зустрічі піднімали нагальні для району питання, серед яких: ремонт доріг, несанкціоновані сміттєзвалища, пільгове перевезення пасажирів та питання децентралізації.

Очільник Київщини доручив новому голові РДА  взяти під контроль теми, які хвилюють мешканців Переяславщини, та звітувати щодо вирішення кожного з обговорених питань.

Також очільник Київщини обговорив з громадою району другий етап реформування закладів охорони здоров’я на рівні спеціалізованої медичної допомоги з 1 квітня та особисто проінспектував готовність інфекційного та реанімаційного відділень Переяслав-Хмельницької центральної районної лікарні до можливої появи коронавірусу на території Київщини.

У рамках робочого візиту до Переяслав-Хмельницького району керманич області також ознайомився з діяльністю філії «Переяславська» товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарського підприємства «НІБУЛОН».

Прес-служба КОДА

 

Додати коментар