Легалізація трудових відносин та електронні сервіси СЗ

21 лютого в Центрі розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості був проведений інформаційний семінар для роботодавців на тему: «Легалізація трудових відносин з найманими працівниками та дотримання вимог законодавства про працю».
У даному заході взяли участь директор Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Любов Красова, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Тетяна Бойко, головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства застрахованих осіб, працевлаштування інвалідів, з питань дитячої праці та інших нормативно-правових актів управління з питань праці Головного управління Держпраці у Київській області Вікторія Безхлібна, керівники та представники кадрових служб роботодавців, фізичні особи-підприємці.
Відкрила захід директор філії Любов Красова, яка розповіла присутнім про стан ринку праці та презентувала нові підходи в обслуговуванні роботодавців, а саме запровадження Інституту «Консультант роботодавця». Коротко охарактеризувала сутність та переваги комплексного підходу до побудови взаємовідносин служби зайнятості та роботодавця.
Провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Тетяна Бойко презентувала послуги та електронні сервіси СЗ для роботодавців. Головний державний інспектор Головного управління Держпраці Вікторія Безхлібна звернула особливу увагу на питання захисту прав працівників, своєчасності та повноти виплати заробітної плати, дотримання державних гарантій працівників, ведення та оформлення трудових книжок, оформлення найманої праці за трудовими договорами та договорами цивільно-правового характеру, належного оформлення трудових відносин та недопущення нелегального працевлаштування, а також проінформувала про види та розміри відповідальності за порушення норм чинного законодавства.
З метою розширення переліку послуг Центру розвитку підприємництва присутнім було запропоновано заповнити анкети.

Додати коментар