У День пам’яті Героїв Небесної Сотні…

20 лютого в Україні відзначають День пам’яті Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людей. Сьогоднішній день в нашій школі розпочався зі спільного зібрання та хвилини мовчання. Ведучі мітингу Бабренок Аліна та Кондусь Софія згадали сумні події 2014 року. Учениця 6 класу Хоменко Андріана душевно та пронизливо виконала пісню пам’яті загиблим на Майдані “Мамо, не плач”.
Учні 11 класу – джури рою “Третя Січ” разом із вчителем Бражником В.О. взяли участь у міському заході до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні та поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам АТО. Вічна пам’ять загиблим Героям.

***

20 лютого – особлива дата, День Героїв Небесної Сотні. В цей день в ДПТНЗ «Переяслав – Хмельницький ЦПТО» були проведені заходи, присвячені пам’яті загиблих у ті трагічні дні 2014 року. З метою вшанування героїв Небесної Сотні класні керівники груп №1,10,2,13,14,15,3,16 провели бесіди « Небесна Сотня дивиться у вічі, щоб ти ніколи не забув Майдан», «Небесна Сотня – янголи, які тримають українське небо», «Герої, що злетіли в небо».
Сьогодні учні та педагогічні працівники ЦПТО взяли участь у мітингу та покладанні квітів, присвячених Дню Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності.

 

Додати коментар