Відбулася чергова щотижнева апаратна нарада

17 лютого в залі засідань Переяславської міської ради відбулася щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, яку провів  міський голова Тарас Костін. На початку наради він привітав іменинників, які святкували свої дні народження на минулому тижні. Також міський голова ознайомив учасників наради з основними важливими подіями з життя міста, які відбулися на минулому тижні та заслухав звіти керівників підприємств та структурних підрозділів ради та виконкому.

Міський голова дав доручення:

  • керуючій справами Ользі Гребенщиковій: підготувати розпорядження міського голови про проведення дезінфекції в загальноосвітніх навчальних закладах міста.

11 лютого у Гостинному домі «Покровський» міста Переяслава за ініціативи релігійної громади міста  відбувся  третій Молитовний сніданок Переяславщини. Цей захід, започаткований представниками місцевих релігійних громад спільно з міським головою став уже традиційним у нашому місті. У ході зустрічі присутні спільно молились за мир в Україні та за її воїнів-захисників, за її владу  та за її народ. Основною метою заходу є зміцнення духовності в усіх сферах суспільного життя, впевненості у завтрашньому дні, об’єднання всіх представників суспільства для досягнення спільної мети – забезпечення добробуту та процвітання рідного міста.

12 лютого голова Верховної Ради України Дмитро Разумков спільно із головою Київської ОДА Олексієм Чернишовим та головою Київської облради Миколою Стариченком здійснили робочу поїздку по Київській області та відвідали Переяславщину. У зустрічі взяли участь: народний депутат України Василь Мокан, міський голова Тарас Костін, в.о. голови РДА Андрій Коркач, заступник голови райради Іван Бугаєнко,  керівники ОТГ, представники громадськості, ЗМІ.

1 березня 2020 року розпочинається реалізація проєкту «Велике будівництво». Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час заходу «Зшити Україну: безпека, будівництво, фінансування», який відбувся 11лютого.

13 лютого голова Київської ОДА Олексій Чернишов прозвітував про перші результати своєї діяльності на пресконференції «100 днів». Серед головних здобутків: затверджено цілі на поточний рік та розроблено план перетворення Київщини на вітрину України. Київська область першою в Україні подала на затвердження Кабміну Перспективний план Київщини.

14 лютого у парку імені Григорія Сковороди міста відбувся мітинг та покладання квітів до пам’ятника полеглим в Афганістані, присвячений 31-й річниці виведення військ колишнього СРСР із Республіки Афганістан та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У заході взяли участь представники Переяслав-Хмельницької міськрайонної спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), установ, організацій та підприємств міста, вихованці ліцею-інтернату «Патріот», гості та жителі міста.

По закінченні апаратної наради міський голова провів нараду з керівниками комунальних підприємств.

 

Додати коментар