У місті оголошено про підготовку та проведення загальноміського конкурсу «Людина року»

На виконання заходів Комплексної програми розвитку культури міста Переяслава-Хмельницького на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням міської ради від 24.12.2015 № 08-04-VІІ, відповідно затвердженого календарного плану загальноміських культурно-мистецьких заходів на 2020 рік, керуючись ст. 42 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  з метою підтримки творчих, талановитих особистостей, науковців, спортсменів, працівників за високі виробничі досягнення, заохочення мешканців міста до творчих ініціатив у різних сферах життєдіяльності, оцінки досягнень активних громадян, які несуть славу рідному місту за підсумками 2018-2019 років:

  1. Провести у 2020 році за підсумками 2018-2019 років загальноміський конкурс «Людина року» і урочисту церемонію нагородження переможців на центральній площі міста Переяслава у травні 2020 року.
  2. Затвердити Положення про загальноміський конкурс «Людина року» згідно додатку 1.
  3. Створити організаційний комітет з підготовки та проведення у місті Переяславі загальноміського конкурсу «Людина року» з  визначення кандидатур для відзначення  кращих  представників м. Переяслава за вагомий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток за 2018-2019 роки з присвоєнням звання «Людина року» згідно додатку 2.
  4. Відділу культури і туризму міської ради забезпечити проведення Урочистої церемонії нагородження, супровід проведення конкурсу у засобах масової інформації.
  5. Відділу інформації та комп’ютерного забезпечення виконавчого комітету міської ради розмістити в засобах масової інформації та на офіційному сайті міської ради відповідні оголошення та матеріали про порядок висунення  кандидатур і проведення конкурсу.
  6. Фінансовому управлінню міської ради, фінансово-господарському відділу виконавчого комітету міської ради, відділу культури і туризму міської ради забезпечити фінансування заходів згідно кошторисних призначень.
  1. Відповідальність за виконання даного розпорядження покласти на заступників міського голови, секретаря міської ради, керуючу справами виконавчого комітету відповідно до розподілу функціональних обов’язків.
  2. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова                                                                                    Тарас  КОСТІН

 Положення про конкурс

Зразок клопотання

Зразок он-лайн анкети учасника

Склад організаційного комітету

Додати коментар