Відбувся звіт міського голови у мікрорайоні Борисівка

 13 лютого в приміщенні клубу мікрорайону Борисівка міста Переяслава відбувся черговий звіт міського голови  за 2019 рік відповідно до графіка проведення звітів на відкритих зустрічах з громадянами міста. У заході взяли участь: секретар ради Петро Бочарін, керуюча справами Ольга Гребенщикова, керівники управлінь, відділів, служб виконавчого комітету та міської ради, керівники установ, організацій та підприємств міста, представники громадських організацій, активісти, жителі мікрорайону. Після перегляду відеозвіту міського голови присутні обговорили його у формі відкритого спілкування. В своїх виступах жителі мікрорайону  акцентували увагу на потребі вирішення питань благоустрою території, грейдерування, висипки та ремонту дорожнього покриття окремих вулиць і їх капітального ремонту, покращення роботи вуличного освітлення, оплати за транспортування газу, та його якості.  Багато претензій присутні висловлювали через проблему автобусного сполучення мікрорайону з містом у вихідні дні. Присутній на зустрічі перевізник на даному маршруті Дмитро Пасічник зауважив, що у вихідні дні цей маршрут є збитковим через недостатню кількість пасажирів, які до того ж мають пільги. Було вирішено додатково вивчити це питання, провівши контрольні рейси у вихідні дні.

Також жителі мікрорайону скаржилися на занедбаний стан приміщення бувшого дитячого садка, який погіршується через погодні умови, крадіжки та відсутність догляду. Міський голова повідомив, що відповідно до чинного законодавства не можна змінити цільове призначення цього приміщення та дав доручення створити робочу групу для вирішення даної проблеми.

Міський голова ознайомив присутніх з перспективами розвитку міста у недалекому майбутньому, зокрема, із створенням нових робочих місць.

Всі звернення громадян були детально занотовані у протоколі засідання та будуть розглянуті найближчим часом. У заході взяло участь близько 50 осіб.

Нагадуємо, що 17 лютого відбудеться звіт міського голови на відкритих зустрічах з громадянами міста у мікрорайоні Солонці, вул. Ярмаркова, 31, приміщення ЗОШ №3. Початок о 16.00. Це зібрання завершить цикл відкритих звітних зустрічей міського голови з жителями Переяслава.

Додати коментар